Η Cobalt Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Κύπρου, πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη καθημερινών πτήσεων από την Λάρνακα προς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.

Το δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 27 Μαρτίου 2018 και θα εκτελείται με αεροσκάφη Airbus A320, χωρητικότητας 156 επιβατών (12 στην business class και 144 στην οικονομική θέση). Μάλιστα στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα προσφέρεται το νέο business class προϊόν της Cobalt, το οποίο συνίσταται σε άνετα καθίσματα σε διάταξη 2-2 και με 40 ίντσες απόσταση μεταξύ των καθισμάτων.

cobalt-plane

Η πτήση για Λονδίνο-Χίθροου θα αναχωρεί από την Λάρνακα στις 12:45 και θα φτάνει στην αγγλική πρωτεύουσα στις 15:45. Η πτήση της επιστροφής θα έχει ώρα αναχώρησης στις 17:20 από το Λονδίνο και ώρα άφιξης στην Κύπρο στις 23:50. Οι ώρες είναι τοπικές ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι πτήσεις θα φτάνουν και θα αναχωρούν από τον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου Χίθροου.

Με την προσθήκη του Χίθροου στο δίκτυο πτήσεων της, η Cobalt γίνεται η μοναδική εταιρία που προσφέρει απευθείας πτήσεις προς Κύπρο από τα τρία μεγάλα αεροδρόμια του Λονδίνου (Χίθροου, Γκάτγουικ και Στάνστεντ).

Advertisements