Η Skytrax, η γνωστή εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, που εξειδικεύεται στις αεροπορικές εταιρίες και τα αεροδρόμια, απένειμε στη Lufthansa τον τιμητικό τίτλο της αεροπορικής εταιρίας 5 αστέρων. Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί επιβράβευση για τις πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει η Lufthansa στο επιβατικό κοινό, σε συνδιασμό με τη σταθερότητα και τη συνέπεια που παρουσιάζει σαν αερομεταφορέας.

Τα τελευταία χρόνια η Lufthansa έχει επικεντρωθεί στη συνεχή αναβάθμιση του προϊόντος που προσφέρει στους πελάτες της. Η ανανέωση του στόλου της, η λειτουργία νέων σαλονιών για τους επιβάτες της διακεκριμένης θέσης καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας τόσο στο έδαφος όσο και εν πτήσει, διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση αυτής της σπουδαίας διάκρισης.

lh2

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lufthansa έγινε έτσι η πρώτη εταιρία από την Ευρώπη που κατάφερε να μπει στη λίστα των αεροπορικών εταιριών 5 αστέρων, την οποία συμπληρώνουν ακόμη 9 αερομεταφορείς από Ασία και Μέση Ανατολή.

lh5

lh_4

Συγκεκριμένα, οι εταιρίες αυτές είναι οι παρακάτω:

All Nippon Airways
Asiana Airlines
Cathay Pacific
Etihad Airways
EVA Air
Garuda Indonesia
Hainan Airlines
Lufthansa
Qatar Airways
Singapore Airlines

 

Λίγα λόγια για την Skytrax

H Skytrax διενεργεί έρευνες μεταξύ των επιβατών, αξιολογεί και βαθμολογεί τις αεροπορικές εταιρίες, τα αεροδρόμια, τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους. Η ποιότητα του φαγητού, το συστήματα διασκέδασης κατά την πτήση, το ιπτάμενο προσωπικό, η άνεση των καθισμάτων, όλα αυτά και πολλά άλλα, αξιολογούνται μέσα από έρευνα και από τις προσωπικές εντυπώσεις των επιβατών και στο τέλος η Skytrax βαθμολογεί αντίστοιχα τις αεροπορικές εταιρίες και τα αεροδρόμια. Προσφέρει ένα σύστημα κατάταξης που ξεκινά από το ένα αστέρι για την χειρότερη αεροπορική εταιρία και που φτάνει στα 5 αστέρια για τις καλύτερες.

 

Advertisements