Ψήφος εμπιστοσύνης από την Emirates, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου, στην Αθήνα και την ελληνική αγορά.

Η εταιρία κολοσσός από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσε την έναρξη καθημερινής απευθείας πτήσης Αθήνα-Νέα Υόρκη, αρχής γενομένης από τις 12 Μαρτίου 2017. Σημαντικότατη λεπτομέρεια: η πτήση θα πραγματοποιείται καθ’όλη την διάρκεια του έτους, γεγονός που έχει να συμβεί από το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από την θετική αξιολόγηση αντίστοιχου αιτήματος τόσο της Ελληνικής Κυβέρνησης όσο και του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Emirates Τιμ Κλαρκ.

Η πτήση, με κωδικό ΕΚ209, θα αναχωρεί στις 10:50 από το Ντουμπάι (τοπική ώρα), θα φτάνει Αθήνα στις 14 :25 (ώρα Ελλάδος) και θα αναχωρεί για Νέα Υόρκη στις 16:40. Η πτήση επιστροφής, με κωδικό ΕΚ210, θα αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη στις 23:45 (τοπική ώρα), θα φτάνει Αθήνα στις 15:05 και θα αναχωρεί εν συνεχεία για Ντουμπάι στις 17:10.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 777-300ER χωρισμένο σε first, business και economy class και οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν, εκτός από το υψηλού επιπέδου σέρβις του πληρώματος καμπίνας, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα και μουσικά κομμάτια χάρη στο ICE, το βραβευμένο in flight entertainment σύστημα της Emirates.

Advertisements